OFERTÃ
CRISOR SHOW s.r.l. - distributorul autorizat în România al firmei RAM Lighting, una marile firme din domeniu, vã oferã cele mai mici preturi de distributie pentru gama de echipamente profesionale pentru controlul luminilor, echipamente cu realizate la cele mai înalte standarde Europeene si la cel mai înalt nivel tehnologic. Echipamentele RAM Lighting fiind destinate diverselor aplicatii din domeniul luminilor pentru teatre, televiziuni, spectacole, discoteci.

Oferta RamLighting                                                   Conditii

 


Descriere generalã
Gama de unitãti dimmer RAM Lighting este compusã din unitãtile dimmer seria DM ce includ unitãti dimmer profesionale cu 6 canale x 15A, 12 canale x 15A si 6 canale x 25A. Unitãtile dimmer RAM Lighting oferã o fiablitate exceptionalã,
pornire lentã si rearmare lentã (2s.) ce permite pornirea dimmer-ului în sarcinã maximã, frecventa de autoselectare fiind cuprinsã între 40-70 Hz Alimentare trifazatã sau monofazatã. Sigurante automate unipolare pentru fiecare canal, optional unitatea dimmer poate fi dotatã cu protectie pentru faze si sigurantã pentru nul. Ventilator de rãcire comandat de temperatura. socuri AMECON cu rãspuns liniar pentru sarcini cu încãrcare între 25% si 100% si timp de rãspuns minim de 110ms. Reductoare de zgomot pentru studiourile TV. Etaje de putere cu componente TRIAC de 25A pentru modelele de 15A si componente TRIAC de 40A pentru modele de 25A. Unitãtile dimmer sunt proiectate astfel încât deschiderea si închiderea triacelor sã fie efectivã numai în momentul în care procesorul este complet operativ, ciclurile de lucru fiind de 100%, iar comanda etajelor de putere este izolatã optic la 2.500V. Unitãtile dimmer RAM Lighting se seteazã prin cele 3 taste de functii ce permit accesul la meniurile de setare pentru: Adrese de canal DMX, Functie de preîncãlzire, Selectarea curbei dimmer per canal sau general, functii de test pentru etajele digitale DMX, Analogic, Software intern, Test pentru etajul de separare (buffer) intrare semnal de control.
Unitãtile dimmer RAM Lighting pot fi controlate digital prin Semnal de intrare DMX 512 standard, iar în cazul întreruperilor accidentale ale controlului DMX sunt disponibile 2 optiuni: a) Reapelare ultima informatie DMX sau b) Apelare informatia informatia DMX înregistratã în memorie (sistem back-up). Simultan cu controlul digital este disponibil si Controlul analogic prin semnal analogic 0-10V ce permite functionare simultanã cu standardul DMX-512. Unitatea dimmer dispune de LED-uri indicatoare pentru iesirea fiecãrui canal, LED indicator pentru intrãrile DMX si LED indicator pentru alimentare. Protectia la supra-încãlzire este realizatã prin Controlul temperaturii ce dispune prag de deconectare, Protectia lãmpilor din proiectoare fiind asiguratã de o întârziere la aprindere maximã de 30ms. Sincronizarea între faze este controlatã de un microprocesor ceea ce permite detectarea si izolarea oricãrui zgomot din reteaua de alimentare. Unitãtile dimmer oferã 5 curbe de rãspuns dimmer: liniar, dreptunghiular, dreptunghiular inversat, on/off si standby, având si ajustare automatã la frecventa de intrare, setare independentã a Nivelului de preîncãlzire pentru fiecare canal dimmer.
Alimentarea unitãtilor dimmer RAM Lighting este trifazatã 5 poli (F1, F2, F3, N, G) sau monofazicã 3 poli pentru cazuri de urgentã si este disponibilã prin conectori terminal (regletã) pentru cabluri cu sectiunea 4-6mm. Iesirile canalelor dimmer
sunt disponibile prin conectori terminal (regletã) sau optional prin prize Schuko.
Unitãtile dimmer RAM Lighting sunt proiectate sã lucreze în conditii de operare la Temperaturi cuprinse între -5° si +35°C, Umiditate relativã (fãrã condensare) 80% si instalare de categoria II (CAT II).

Caracteristici generale
Gama de unitãti dimmer RAM Lighting este compusã din unitãtile dimmer seria DM ce includ unitãti dimmer profesionale cu 6 canale x 15A, 12 canale x 15A si 6 canale x 25A, unitãtile dimmer RAM Lighting oferind o exceptionalã fiablitate.

Sigurantã unipolarã automatã pe canal, optional dimmerul poate fi dotat cu protectie pentru alimentare pe fazã si sigurantã pe nul. Frecventã de autoselectare 40-70 Hz. socuri AMECON cu rãspuns liniar pentru sarcini cu încãrcare între 25% si 100%, socuri cu timp de rãspuns minim de 110ms, reductoare de zgomot pentru studiourile TV. Etaje de putere realizate cu componente performante TRIAC cu capacitate de 25A, deschiderea triacelor fiind în momentul în care procesorul este complet operativ. Comanda etajelor de putere este prin Izolatie opticã 2.500V, Ciclu de lucru 100% Ventilator comandat de temperatura de operare a unitãtii dimmer, temperatura de operare fiind limitatã la un prag de deconectare.
Control: digital prin semnal DMX-512 standard.
analogic 0-10Vdc cu functionare simultanã DMX.
în cazul întreruperii controlului DMX sunt disponibile 2 optiuni:
a) Reapelare ultima informatie DMX.
b) Introducere informatia înregistratã în memorie (back-up).
Indicatoare: LED indicator pentru iesirea fiecãrui canal.
LED indicator pentru intrãrile DMX.
LED indicator pentru alimentare.
Operare: 3 taste de functii pentru accesarea meniului pentru setãri
Adrese de canal DMX, Functie de preîncãlzire, Selectarea curbei dimmer per canal sau general, Functii de test pentru etaje DMX, analogic, software intern, etaje de separare intrare (buffer).
Sincronizarea între faze de cãtre microprocesor permite detectarea si izolarea oricãrui zgomot din retea.
Protejarea proiectoarelor prin întârziere de 30ms la aprindere rapidã.
Conditii de operare: Temperaturã –10?C / +35?C, Umiditate relativã (fãrã condensare) 80%. Rãspuns dimmer selectabil din 5 tipuri de curbe de rãspuns: liniar, dreptunghiular, dreptunghiular inversat, on/off si standby, ajustare automatã la frecventa alimentãrii.
Nivel de preîncãlzire setabil independent pentru fiecare canal dimmer.
Alimentare: trifazicã + împãmântare: F1, F2, F3, N, G (3 faze + nul + 1 pol pentru caz de urgentã)
Intrare alimentare: cablu (optional conector terminal <regletã> pentru cablu cu sectiune 4-6mm.)
Iesire sarcini: conector terminal (regletã).


DM 1215
dimmer digital 12 x 3,5 KW (12 x 15A), control digital DMX si analogic 0-10Vdc
 
Unitate dimmer digital cu 12 canale, 15A per canal, control digital DMX-512 si analogic 0 - 10 Vdc simultan cu controlul digital DMX-512. Componente performante TRIAC cu capacitate de 25A. Alimentare: trifazicã 5 poli.
Intrare alimentare: cablu (optional conector terminal <regletã> pentru cablu sectiune 4-6mm.)
Iesire sarcini: conector terminal (regletã).
Dimensiuni: 483 (L) x 132 (H) mm, dimensiuni rack standard: 19" x 3U.
Greutate: 20 Kg.
DM 615
dimmer digital 6 x 3,5 KW (6 x 15A), control digital DMX si analogic 0-10Vdc
 
Unitate dimmer digital cu 6 canale, 15A per canal, control digital DMX-512 si analogic 0 - 10 Vdc simultan cu controlul digital DMX-512. Componente performante TRIAC cu capacitate de 25A. Alimentare: trifazicã 5 poli.
Intrare alimentare: cablu (optional conector terminal <regletã> pentru cablu sectiune 4-6mm.)
Iesire sarcini: conector terminal (regletã).
Dimensiuni: 483 (L) x 88 (H) mm, dimensiuni rack standard: 19" x 2U.
Greutate: 15 Kg.
DM 615S
dimmer digital 6 x 3,5 KW (6 x 15A), control digital DMX si analogic 0-10Vdc
 
Unitate dimmer digital cu 6 canale, 15A per canal, control digital DMX-512 si analogic 0 - 10 Vdc simultan cu controlul digital DMX-512. Componente performante TRIAC cu capacitate de 25A. Alimentare: trifazicã 5 poli.
Intrare alimentare prin cablu de alimentare
Iesire sarcini: conectori dubli SHUKO.
Dimensiuni: 483 (L) x 132 (H) mm, dimensiuni rack standard: 19" x 3U.
Greutate: 16 Kg.
DM 625
dimmer digital 6 x 5,5 KW (6 x 25A), control digital DMX si analogic 0-10Vdc
 
Unitate dimmer digital cu 6 canale, 25A per canal, control digital DMX-512 si analogic 0 - 10 Vdc simultan cu controlul digital DMX-512. Componente performante TRIAC cu capacitate de 40A. Alimentare: trifazicã 5 poli.
Intrare alimentare: cablu (optional conector terminal <regletã> pentru cablu sectiune 4-6mm.)
Iesire sarcini: conector terminal (regletã).
Dimensiuni: 483 (L) x 132 (H) mm, dimensiuni rack standard: 19" x 3U.
Greutate: 20 Kg.

Plãtile se vor face în lei la cursul BNR pentru data efectuãrii plãtii.
Termen de livrare 30 - 45 de zile de la
data efectuarii platilor.
Garantie: Toate echipamentele sunt acoperite de o garantie asupra viciilor de fabricatie timp de 12 luni.Nu se asigurã garantie în cazul aparitiei unui defect datorat manipulãrii defectuoase sau exploatãrii echipamentelor în neconcordantã cu instructiunile producãtorului. Orice interventie de cãtre persoane neautorizate asupra echipamentului, duce automat la pierderea garantiei.
Postgarantie pe bazã de contract de service postgarantie contracost pe orice perioadã.
Pentru orice alte informatii suplimentare legate de aceastã ofertã, vã rugãm nu ezitati sã ne contactati.

S.C. CRISOR SHOW S.R.L.