CRISOR SHOW s.r.l.

Sisteme profesionale de lumini si sunet pentru teatre, discoteci, spectacole.

 

Distributie si Reprezentanta firme profesionale:
COMPULITE R&D, GRIVEN, LITE-PUTER, NEO-NEON, RAM LIGHTING,
AD SYSTEMS, RAM AUDIO, ALLEN & HEATH.

Tel./Fax: 021 456 25 52
Mobil: 0744 657 307
E-mail: office@crisorshow.ro
        

   CRISOR SHOW s.r.l. de la înfiintarea sa din octombrie 1998 si pânã în prezent a vândut si a colaborat in special cu teatre, printre acestea numãrându-se:
Teatrul "Maria Filotti" din Braila, Teatrul "Anton Pann" din Râmnicu-Vâlcea, Teatrul National din Craiova, Teatrul Mic din Bucuresti, Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timisoara, Teatrul German de Stat din Timisoara, Teatrul de Revista "Fantasio" din Constanta, Teatrul de Revista "N. Leonard" din Galati, Teatrul de Revista din Baia-Mare, Teatrul Valah din Giurgiu, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Colibri" Craiova, Opera Brasov, Teatrul "C.I. Nottara" Bucuresti, Opera Timisoara, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galati, Teatrul de Papusi "Gong" Sibiu, Teatrul de Papusi "Prichindel" Alba Iulia, Teatrul de Copii si Tineret Constanta, Teatrul Dramatic "I. D. Sîrbu" - Petrosani, Teatrul de Papusi "Gulliver" Galati, Teatrul de Papusi "Vasilache" Botosani, Ateneul Popular "Gheorghe Pastia" Focsani, Teatrul de Copii "Luceafarul" Iasi, Filarmonica Botosani, Opera Nationala Bucuresti, Opera Comica pentru Copii Bucuresti, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Municipal Turda, Teatrul Tineretului Piatra Neamt, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", s.a.


    În toate teatrele au fost livrate numai echipamente absolut noi, pentru care s-au prezentat atât facturile pro-formã de la producãtori cât si documentele vamale interne (DVI).

    În ceea ce priveste firmele ale cãror distribuitori suntem, multe dintre acestea sunt lideri în domeniul echipamentelor profesionale de lumini si sunet pe piata mondiala.

    Experienta acumulata pe parcursul celor opt ani de activitate ne va ajuta sa va oferim cele mai bune conditii calitate / pret, performanta / fiabilitate si garantie / service.

   Crisor Show S.R.L. asigura la cerere executarea proiectului si montarea echipamentului la cele mai inalte standarde, cat si garantie si service permanent.

   Firma noastra asigura si sisteme de interfonie si radioficare ( Ex: Teatrul Muzical " Nae Leonard " din Galati ).

    În speranta unei viitoare cooperări, vă urăm toate cele bune!