CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei COMPULITE, liderul mondial incontestabil în domeniul consolelor digitale de lumini, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de echipamente profesionale pentru controlul computerizat al luminilor. Realizarea unor echipamente de control ce ofera accesul instantaneu la toate functiile de control si posibilitatile extrem de largi de operare împreuna cu implementarea de solutii optime ce conduc la o eficientizare maxima si performante exceptionale în utilizare au contribuit esential la pozitia de lider mondial a companiei COMPULITE în domeniul controlului computerizat al luminilor si a echipamentelor de lumini digitale, produse realizate la cele mai înalte standarde si cu cele mai avansate tehnologii. Echipamentele COMPULITE sunt create pentru a oferi cele mai performante rezultate având integrate puternice sisteme de calcul ce ofera accesul extrem de rapid la toate functiile, administrarea eficienta a capacitatilor extinse de memorare si o fiabilitate extrem de mare în exploatare. Consolele COMPULITE ofera toata gama de functii si modalitati de control a luminilor si multe alte functii speciale ce au facut consolele COMPULITE cele mai renumite si cele mai apreciate console din toata lumea. COMPULITE reprezinta solutia perfecta si profesionala pentru controlul computerizat al luminilor în cele mai diverse aplicatii din domeniul luminilor pentru teatre, televiziuni, studiouri, spectacole.

CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al uneia dintre cele mai mari firme din domeniu, GRIVEN - Italia , lider mondial in domeniul luminilor arhitecturale, vã oferã cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul luminilor pentru teatre, televiziuni, spectacole, discoteci.

CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei Lite-Puter, una din cele mai mari firme din domeniu, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul luminilor pentru teatre, televiziuni, spectacole.


CRISOR SHOW srl - distribuitorul autorizat în România al celei mai mari firme din domeniul luminilor decorative, Neo-Neon , va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul respectiv.


CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei RAM Lighting, una dintre marile firme din domeniu, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de echipamente profesionale pentru controlul luminilor, echipamente cu realizate la cele mai înalte standarde europene si la cel mai înalt nivel tehnologic. Echipamentele RAM Lighting fiind destinate diverselor aplicatii din domeniul luminilor pentru teatre, televiziuni, spectacole, discoteci.

CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei Audience Delight Systems - Spania, una din cele mai mari firme din domeniu, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul sunetului pentru teatre, televiziuni, spectacole.

CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei RAM Audio, una din cele mai mari firme din domeniu, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul sunetului pentru teatre, televiziuni, spectacole.

CRISOR SHOW s.r.l. - distribuitorul autorizat în România al firmei Allen & Heath, liderul mondial în domeniul consolelor de mixaj, va ofera cele mai mici preturi de distributie pentru gama de produse profesionale de cel mai înalt nivel tehnologic din domeniul sunetului pentru teatre, televiziuni, spectacole.